Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019-20 ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Φθινόπωρο Χειμώνας 2019-20 Τάσεις Στα Παπούτσια εννέα news
Φθινόπωρο Χειμώνας 2019-20 Τάσεις Στα Παπούτσια εννέα news

Φθινόπωρο Χειμώνας 2019-20 Τάσεις Στα Παπούτσια 

Απαλλαγείτε από τα σανδάλια και κρύψτε τα πάνινα παπούτσια σας, γιατί οι τάσεις στα παπούτσια τον χειμώνα  τους 2019-2020 είναι εδώ! Τα παπούτσια και οι μπότες της
πασαρέλας  του 2019 προτείνουν άνετα παπούτσια.  μπορούμε να παρατηρήσουμε μια μικρή μετατόπιση από τα λεπτά στιλέτα σε μια ξεχωριστή προτίμηση στα μπλοκ τακούνι. Επίσης είδαμε πολύ περισσότερες επίπεδες επιλογές υποδημάτων αυτή τη σεζόν, μαζί με πλατφόρμες και παχιές σόλες από καουτσούκ. Παρόλα αυτά, τα πάνινα παπούτσια είναι λιγότερο κοινά από ό, τι στις προηγούμενες εποχές - οι σχεδιαστές βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο για να αναδείξουν την ενεργό πλευρά τους.


1.    πλατφόρμα τακούνια



Δείτε πλατφόρμες της Stella McCartney. Σε μια ποικιλία χρωμάτων από μπλε , φουντουκί έως μαύρο.

2.    Μπότες βροχής


Ένα ζευγάρι κομψές μπότες βροχής είναι απαραίτητο στις τάσεις χειμώνα 2019, μπότες Balenciaga.. αλλά και οι υψηλές μπότες είναι ιδανικές για έντονα βροχερές καιρικές συνθήκες, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ένα απλό vibe σε μια πιο ντυμένη εμφάνιση. Επίσης είδαμε παραδοσιακά διαμορφωμένες μπότες βροχής στη Stella McCartney και την Christian Dior.


3.    Η νέα σόλα από καουτσούκ




Έχουμε αναφέρει τα σόλες από καουτσούκ αρκετά όταν μιλάμε για όλο το φθινόπωρο του 2019 παπούτσια με πλατφόρμες, για παράδειγμα, όταν μιλάμε για τις καουτσούκ  μπότες πανκ Alexander McQueen. Ωστόσο, δεν ήταν πάντοτε ένα σχέδιο πλατφόρμας που έκανε τα πέλματα από καουτσούκ να ξεχωρίζουν στους διαδρόμους. Αντ 'αυτού, ήταν ο τρόπος που έδωσαν μια αθλητική ή χρηστική αίσθηση στα παπούτσια και τις μπότες με εντελώς διαφορετικό ύφος. Για παράδειγμα, μια λεπτή αλλά σπορ λαστιχένια σόλα σε μπότες στο Marine Serre ήταν μέρος μιας συνολικής πρωτοποριακής εμφάνισης όπου οι μπότες ήταν αρκετά σφιχτές στο πόδι. Τα πιο πρότυπα ήταν παχιά σόλες από καουτσούκ στις μπότες πεζοπορίας στο Miu Miu, οι οποίες δεν φαινόταν να είναι κάπως εκτός τόπου, ενώ ένα ζευγάρι Mary Janes με μια παχιά σόλα από καουτσούκ ήταν εξαιρετικά μοναδικό.


4.    Βικτοριανή δαντέλα-ups



Ένα σημείο δαντέλας που τρέχει μπροστά από μια μπότα είναι σπάνια μια πρακτική ανάγκη αυτές τις μέρες, αλλά ήταν μια υπέροχη αισθητική προσθήκη στις μπότες του φθινοπώρου του 2019. Κάνει οποιοδήποτε ζευγάρι μπότες, ανεξάρτητα από το πόσο άγρια ​​σχεδιασμένο, λίγο πιο αριστοκρατικό. Πάρτε για παράδειγμα τις εξαιρετικά υψηλές μπότες στο Dion Lee. Έμοιαζαν με λευκές μπότες από superhero (ή go-go girl), αλλά έκανε κάτι πιο ξεχωριστό με την προσθήκη δαντέλας που έτρεξε από το πόδι ακριβώς κάτω από το γόνατο.. Για έναν πραγματικό συνδυασμό τάσεων, υπήρχε ένα ζευγάρι μπότες μαύρου σφήνα στο Ann Demeulemeester. Οι μπότες είχαν ένα φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, πλαισιωμένο από μια σειρά κορδονιών σε κάθε πλευρά.
5    Mary Janes Τυπωμένα και πολύχρωμα, και τα δύο επίπεδα και τα τακούνια, με κάθε είδους διακοσμητικά ή ίσως καλυμμένα με λάμψη ... δεν χρειάζεται να πω, αν έχετε μια γεύση για αυτό το κορίτσι στυλ εμφάνισης, τότε Anna Sui είχε κάτι να προσφέρει.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ