Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ  εννέα news
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ 



ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Η  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ


Σε μια Ελλάδα που οι μεταναστευτικές ροές ασφυκτιούν,  οι ελληνικές επιχειρήσεις δύσκολα καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους και τα κέρδη έχουν πτωτική πορεία.Ο δημόσιος υπάλληλος αναρωτιέται για το ύψος του εφάπαξ και την σύνταξη που του αναλογεί με άγνωστα μέχρι
στιγμής κριτήρια που δικαιούνται. Το παυσίπονο σε όλα αυτά είναι οι διάφοροι μουσικοί διαγωνισμοί,reality, τηλεπαιχνίδια και φθηνές καθημερινές τηλεοπτικές σειρές…επιδοτούμενες.  
Ξεκίνησε πριν από χρόνια ένας μουσικός διαγωνισμός στο αείμνηστο τηλεοπτικό κανάλι το MEGA που λαμβάνανε μέρος,  νέοι και νέες με μόνο τους όπλο την φωνή τους,  ούτε καν μουσική υπόκρουση. Τώρα μετά από περίπου είκοσι χρόνια τα shows μουσικών διαγωνισμών έχουν θέση σε τρία ταυτόχρονα τηλεοπτικά κανάλια και συναγωνίζονται  μεταξύ τους για τον-ην καλύτερο-η τραγουδιστή-ρια και όλα αυτά με live παρακαλώ μουσική, glamour σκηνικά,  απαστράπτουσες sexy εμφανίσεις,  με ένα και μοναδικό στόχο! 
Να καλύψουν τα κενά της ποιοτικής μουσικής μέκκας,  να εξαγοράσουν τη συνείδηση του μέσου Έλληνα,  ότι όλα πάνε πρίμα και να παρηγορήσουν κάποιους ότι υπάρχουν καριέρες τραγουδιστών.

Μήπως οι ελληνικές σειρές που είχαν λείψει από την ελληνική τηλεόραση με αφορμή την οικονομική κρίση – ώστε να εισάγουμε τα τούρκικα με λιγότερο τάχα κόστος – κερδίζουν τις εντυπώσεις για φέτος και συνεπώς τα διαφημιστικά πακέτα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ