Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ εννέα news
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ εννέα news

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ


Όταν κάτι συζητιέται στην τηλεόραση στις ψυχαγωγικές εκπομπές,  στα social media,  θεωρείτε πετυχημένο.  Για φέτος λοιπόν μέχρι στιγμής 2 με 3 σειρές – show,  ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση.  Το show μόδας που προβάλλετε από το κανάλι STAR,  η νέα σειρά ’’ Άγριες Μέλισσες’’ που προβάλλετε από το κανάλι ANT1 και από το κανάλι OPEN η
νέα σειρά το ‘’Κόκκινο Ποτάμι’’. 

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το πολύ -αναμενόμενο show μόδας για την ανάδειξη καλύτερου μοντέλου,  από το πρώτο κιόλας διαφημιστικό σποτ μας πέρασε ένα  ηχηρό μήνυμα.  Για να επικρατήσει η εκάστοτε διαγωνιζόμενη μέσα στο σπίτι,  θα πρέπει η συναγωνιζόμενη της  ή να την πατήσει ή να τη σπρώξει  στον υποφαινόμενο ‘’ διαγωνισμό καλύτερου μοντέλου’’!
Και ερχόμαστε στο παιχνίδι -  διαγωνισμό  του οποίου τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούνται,  από έναν φωτογράφο,  έναν σχεδιαστή μόδας και  δύο  επώνυμα  μοντέλα. 
Τα οποία οι φερόμενοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τους προσάπτουν ότι κατά λάθος είπαν ότι είπαν -κατά καιρούς -στις κοπέλες,  που δεν ακούστηκε σωστά ή σχόλια τύπου ‘’ δεν έχουν μόρφωση,  ούτε παιδεία’’.  

Συμπέρασμα :  Ορθώς μιλάνε όλοι και μέχρι εκεί όλα καλά,  κουβέντα να γίνετε,  να συμπληρώνουν τον τηλεοπτικό χρόνο, αμφότεροι  για να έχουν τηλεθέαση οι εκπομπές τους!

Γιατί όμως δεν ακούσαμε υπεύθυνα από το Ελληνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να τους αλλάξει την ώρα μετάδοσης;
Γιατί δεν εμφανίστηκε καμία Ένωση Γυναικών για να υπερασπιστεί τον  δημόσιο  ευτελισμό των κοριτσιών που διαγωνίζονται;
Γιατί δεν εμφανίστηκε κανένας γονιός να υπερασπιστεί την προσωπικότητα και αξιοπρέπεια των κοριτσιών;
Γιατί δεν εμφανίστηκε κανένας καταξιωμένος από το χώρο της μόδας σχεδιαστής – μήπως γιατί δεν υπάρχει;-  κανένα πρακτορείο μόδας;
Η απάντηση είναι απλή! Εμφανίστηκαν μόνο τα κορίτσια τα οποία είναι εκεί με την σύμφωνη γνώμη τους.  Και όσα τολμούν να διαφοροποιηθούν,  να υπερασπιστούν ότι δεν τους έχουν αλλοτριώσει,  δεν είναι για τα δεδομένα της κριτικής επιτροπής ‘’αποφασισμένες, συνεργάσιμες και διεκδικητικές’’.  Άρα μας διδάσκουν όποιος έχει άποψη και είναι υπερήφανος και δεν υπακούει κατά γράμμα τις προσταγές των  ειδικών δεν είναι βολικός άρα δεν μας κάνει!!!!