Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Στύλ χειμώνας 2021










 Εάν αποφασίσετε να μελετήσετε το στυλ του δρόμου, μην διστάσετε να εισαγάγετε μια ποικιλία σετ στολισμού στην ντουλάπα σας, η οποία θα είναι πολύ ελκυστική λόγω της απλότητας, της υφής, των πανέμορφων συνδυασμών χρωμάτων και των μοντέρνων σχεδιασμών κοπής.


Η μόδα της οδού 2020-2021 δεν έχει σαφείς κανόνες για τη μορφοποίηση εικόνων, επιτρέπονται συνδυασμοί στοιχείων από διαφορετικές κατευθύνσεις, γεγονός που κάνει το στυλ του δρόμου πολύ ασυνήθιστο και το παθολογικό.


Η μόδα της οδού μπορεί να είναι θηλυκή, βάναυση, προκλητική, περίπλοκη, αλλά κανείς δεν θα καλέσει ποτέ το street style βαρετό και απρόσωπο.


Η μόδα της οδού 2020-2021 καλύπτει μια τεράστια ποικιλία από εκτυπώσεις, υφές, στυλ, στοιχεία στυλ, τα οποία σήμερα βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας των μόδας σε όλο τον κόσμο, καθώς η πιο πολυπόθητη οδός φαίνεται και τοποθετείται για μια συγκεκριμένη εποχή.


Το στυλ της οδού δεν έχει περιορισμούς σε συνδυασμούς στυλ, γιατί η μόδα της οδού είναι αρκετά αποδεκτή, για παράδειγμα, κομψά πλεκτά φούστες σε συνδυασμό με ένα τολμηρό και βάρβαρο σακάκι, ή ένα φούτερ με επιγραφές ή pop πρότυπο τέχνης.