Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Το διαμάντι της Λαμίας


 Δεν ήταν η πρώτη και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία φορά, που ρομά μπαίνουν στο χώρο της ανενεργής Έκθεσης Λαμίας και ξηλώνουν ότι μεταλλικό και χρήσιμο προς πώληση βρεθεί.πανελληνια εκθεση Λαμιας


Έτσι και σήμερα τρεις ρομά, μπήκαν ανενόχλητοι με το αυτοκίνητό τους, το οποίο φόρτωσαν με μεταλλικά αντικείμενα και ξεκίνησαν να τα πουλήσουν.



 

Το αυτοκίνητο, όπως ήταν υπερφορτωμένο, ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο και έτσι οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και τους οδήγησαν μαζί με το αυτοκίνητο που φυσικά κατασχέθηκε, στο αστυνομικό μέγαρο.


Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν τους δύο από τους τρεις ρομά, δίνοντας τα στοιχεία τους να δηλώνουν τόπο κατοικίας την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.


Αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Αυτό είναι ένα ακόμη επεισόδιο βανδαλισμών στο χώρο που μένει αναξιοποίητος στην είσοδο της πόλης της Λαμίας και δυστυχώς τέτοια επεισόδια θα δούμε ακόμα αρκετά αν δεν ξεκαθαρίσει το καθεστώς της Έκθεσης και αν δούμε να υλοποιούνται σχέδια ανάπτυξης που κατά καιρούς ανακοινώνονται.  πηγη fm-1 96,2