Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μια διαπραγματευση


 Στο φως του ηλιόλουστου πρωινού, μια κοπέλα με ένα κοκκινο φόρεμα που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της, περπάτησε με αυτοπεποίθηση μέσα στο γραφείο του μεσίτη. Τα μάτια της έλαμπαν με την αποφασιστικότητα της επιχειρηματία που ξέρει την αξία του οικοπέδου που είναι έτοιμη να πουλήσει.

Ο μεσίτης, ένας άνδρας με γοητευτικό χαμόγελο και λεπτό ντύσιμο, την υποδέχτηκε με ένα ζεστό “Καλημέρα”. Καθώς ξεκίνησαν τη διαπραγμάτευση, οι αστείες παρατηρήσεις και τα κομπλιμέντα άρχισαν να πέφτουν από τα χείλη του, προσπαθώντας να την κερδίσει με το φλερτ του.

“Ένα τόσο όμορφο οικόπεδο για μια τόσο όμορφη κυρία,” είπε με έναν τόνο που έκρυβε την επιθυμία του να κλείσει τη συμφωνία. “Θα σας δώσω μια τιμή που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε.”

Αλλά η κοπέλα δεν ήταν εκεί για παιχνίδια. Με μια ματιά που έδειχνε την επιχειρηματική της σοβαρότητα, απάντησε: “Είμαι εδώ για την καλύτερη δυνατή συμφωνία, όχι για τα κομπλιμέντα. Ας μιλήσουμε για αριθμούς.”

Και έτσι, η διαπραγμάτευση ξεκίνησε σοβαρά, με την κοπέλα να κρατά τον έλεγχο της συζήτησης, αποδεικνύοντας ότι πίσω από το κοκκινο φόρεμα κρυβόταν ένας δυνατός και αποφασιστικός χαρακτήρας.