Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Τα 5 σημάδια της απιστίας


1.    Είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός.  Αν σου φέρνει μετά τη δουλειά ανθοδέσμες,  ενώ παλιότερα ούτε τα γενέθλια σου δεν θυμόταν,  σημαίνει ότι οι ξαφνικές γλύκες έχουν κάποιο δόλο. Να απαλλαγεί από τις τύψεις του.
2.    Βρίσκει άπειρους λόγους για καβγά και σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι κάνεις λάθη.  Αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να δώσει στον εαυτό του μια δικαιολογία για το ότι σου φέρετε άσχημα.
3.    Βρήκε καινούριο κολλητό.  Αν σου μιλάει συνέχεια για έναν αστείο τύπο στη δουλειά ή κάποιον που γνώρισε στο γυμναστήριο,  τότε σε προετοιμάζει για έξοδο μαζί του χωρίς εσένα. Οργανώνει το τέλειο άλλοθι για το απαγορευμένο ραντεβού.
4.    Τα all time classic meetings. Τα ξαφνικά business lunches με το διευθυντή εμφανίζονται συνήθως όταν εκείνος σε απατάει.
5.    Το πρώτο και αλάνθαστο σημάδι είναι το ερωτικό του ενδιαφέρον.  Αν δεν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου με διάφορες προφάσεις,  θυμήσου ότι κάθε αρσενικό σκέφτεται το σεξ κάθε 5΄΄. Αν δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα,  αυτό είναι πολύ κακό σημάδι!