Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Σέξι με μίνι και ψηλές μπότες -Σκορδά και Νομικού με total black στο πάρτι του ΑΝΤ1

Στο χριστουγεννιάτικο party του ANT1 έδωσαν το «παρών» Φαίη Σκορδά και Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου στο Studio Kappa.
Ενα πάρτυ γεμάτο λαμπερές παρουσίες και γιορτινό κλίμα με τις φωνές του Αντώνη Ρέμου, του συγκροτήματος Melisses, της Καλομοίρα, του Μύρωνα Στρατή και του Ησαία Ματιάμπα.
Οι δύο παρουσιάστριες έκλεψαν τις εντυπώσεις με την sexy εμφάνισή τους, φορώντας hot τάσεις του φετινού χειμώνα. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε για την εμφάνισή της, μια ασφαλή, άκρως σικάτη επιλογή: ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλούετα της. Η Φαίη Σκορδά συνόδευσε το φόρεμα με μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο.
Το μακιγιάζ της ελαφρύ και τα μαλλιά της ανάλαφρα στους ώμους. Η Δούκισσα Νομικού έκανε και εκείνη μια από τις πιο sexy εμφανίσεις της χρόνιας που φεύγει, επιλέγοντας μίνι φούστα και ψηλές μπότες που την έκαναν ακόμα πιο θηλυκή.
Οι δυο γυναίκες ξεχωρισαν με την παρουσία τους που έκλεψε την προσοχή των φωτογραφικών φλας. Ποζάροντας με το λαμπερό τους χαμόγελο, έδειξαν ότι η χθεσινή βραδιά ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα.