Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Φιλανθρωπία της πλάκας και της νύχτας, εμφάνιση Πλούταρχου στον Βόλο



Στο Premiera full of live εμφανίστηκε χθες ο Γιάννης Πλούταρχος. Το μαγαζί ήταν κατάμεστο από πολύ νωρίς καθώς εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή έσπευσαν να τον απολαύσουν.

Είναι φανερό πλέον ότι ο Βόλος είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Μια πόλη με ανθρώπους που φαίνεται ότι δε θέλουν να κάνουν τίποτα αν αυτό δεν έχει δόλο. Χθες το βράδυ η Φιλόπτωχος Αδελφότητα του Βόλου, η οποία ελέγχει το Ορφανοτροφείο διοργάνωσε μια φιλανθρωπική βραδιά στα μπουζούκια με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο και φιλάνθρωπους όσους ήθελαν να βγάλουν τον καημό τους στο ποτό και στο τσιγάρο και εν μέσω λαϊκών σουξέ που εξυμνούν τον έρωτα. 

Δηλαδή, μια ολόκληρη πόλη των 150.000 κατοίκων παραδέχεται και αποδέχεται ότι δε μπορεί να βρει μερικές χιλιάδες ευρώ από τα φιλάνθρωπα συναισθήματα και την ευαισθησία των πολιτών της, αλλά πρέπει κάπως να την ξεγελάσουμε αυτή την ευαισθησία. Να την εκβιάζουμε. Να τους πάρουμε τα λεφτά, όχι επειδή συγκινήθηκαν από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ίδρυμα. Όχι επειδή συγκινήθηκαν και θέλουν να βοηθήσουν με κάποια λίγα ευρώ τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Είναι κατάντια για μία πόλη όπως ο Βόλος να είναι απαραίτητο να διοργανώσουμε μπουζουκοβραδιές για να κάνουμε το αυτονόητο. Παραδεχόμαστε ότι πιο εύκολα πετάμε πανέρια λουλουδιών στον Πλούταρχο αξίας 50€ παρά βγάζουμε αξιοπρεπώς από το πορτοφόλι το χαρτονόμισμα και το προσφέρουμε.
Κατάντια... 
πηγή:thenewspaper.gr