Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Στην Αφρική το φυσικό μεταλλικό νερό "Θεόνη"


Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το 2013.                     

Στα καταστήματα της Νοτίου Αφρικής θα βρίσκεται πλέον το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη το οποίο εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Βατσουνιά, στο νομό Καρδίτσας.

Το νερό Θεόνη, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το 2013, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στις αγορές του εξωτερικού με παρουσία πλέον σε 18 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Έχοντας επιτύχει ήδη σημαντική διεθνή αναγνώριση με την κατάκτηση 10 κορυφαίων διακρίσεων για τα ιδιαίτερα ποιοτικά και γευστικά του χαρακτηριστικά, το νερό Θεόνη κερδίζει με ταχείς ρυθμούς την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η ΑΗΒ Γκρουπ, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του νερού Θεόνη απευθείας από την πηγή της Γκούρας, που αναβλύζει σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων. Η νέα μονάδα ακολουθεί αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.
πηγή:pagenews.gr