Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

 
 
 
Μεγάλη κινητικότητα στο πλαίσιο της Κεντροαριστεράς αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε μια προσπάθεια να καταστήσει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τον τρίτο πόλο του πολιτικού συστήματος.
Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από την πραγματοποίηση ενός συνεδρίου ανασυγκρότησης που έχει δρομολογήσει με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάση Θεοχαρόπουλο, και στελέχη από τις ήδη συνεργαζόμενες Κινήσεις, στο οποίο φιλοδοξεί να συμμετάσχουν και άλλα πρόσωπα της Κεντροαριστεράς, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σχεδιάζει και μια κίνηση-έκπληξη προκειμένου να τονιστεί και να επιβεβαιωθεί η απόφασή της για ενότητα του χώρου.
Ο λόγος για την ένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης των ανεξάρτητων βουλευτών Λεωνίδα Γρηγοράκου και Γιώργου Καρρά (που έχει αποχωρήσει από την Ενωση Κεντρώων), οι οποίοι σε μυστικές επαφές με την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. έδειξαν πρόθυμοι για μια τέτοια συνεργασία. Μάλιστα, λέγεται ότι ο κ. Γρηγοράκος έχει και τη σύμφωνη γνώμη του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο διατηρεί φιλία ετών.
parapolitika