Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

True Wheels Ορεινή Ποδηλασία στο Παρνασσό!!!


Μία νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη από το κατάστημα μας για τους λάτρεις της ποδηλασίας και της εξερεύνησης. Το True Wheels Explore MTB είναι μία ιδέα που μετά την πάροδο ετών, με συνεχή εξερεύνηση στο βουνό του Παρνασσού και διάγνωση των διαδρομών του, έρχεται εις πέρας και είναι έτοιμη να σας συναρπάσει! Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες ορεινής ποδηλασίας περιλαμβάνουν ένα εύρος επιλογών, ικανό να καλύψουν από τον αρχάριο μέχρι τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Το True Wheels Explore MTB σας παρέχει υπηρεσίες δραστηριοτήτων ορεινής ποδηλασίας οι οποίες περιλαμβάνουν:
  • Καθοδήγηση/περιήγηση (guiding) από πτυχιούχο οδηγό ορεινής ποδηλασίας (MTB instructor, MIAS MTB Leader – MBL2 Technical Terrain) και κάτοχο πιστοποίησης πρώτων βοηθειών.
  • Ενοικίαση ποδηλάτων και ποδηλατικού εξοπλισμού όλων των κατηγοριών MTB (trekking, trail, enduro, downhill).
  • Uplift services, για όσους επιθυμούν μόνο να κατεβαίνουν μονοπάτια ή διαδρομές (Downhill) παρέχουμε τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενης μεταφοράς των ποδηλάτων και των οδηγών τους στο σημείο εκκίνησης.
  • Οδηγίες οδήγησης και τεχνικής mountain bike για όλες τις κατηγορίες MTB (trail, enduro, downhill), σε συγκεκριμένα τεχνικά σημεία και μονοπάτια.
  • Μαθήματα ορεινής ποδηλασίας για όλες τις κατηγορίες MTB (trail, enduro, downhill), ατομικά ή ομαδικά, για να ανακαλύψετε τα μυστικά της .
Οι περιηγήσεις/βόλτες πραγματοποιούνται σε χαρτογραφημένες διαδρομές που περιλαμβάνουν μονοπάτια ή δασικούς δρόμους σε όλες τις πλευρές του Παρνασσού.
Μερικές από αυτές τις διαδρομές είναι:
Ο γύρος της Παλιοβούνας (μεγάλος ή μικρός).
Το αρχαίο μονοπάτι των Δελφών Ε4.
Το μονοπάτι Ανάληψη flow trail.
O γύρος της Αράχωβας.
To μονοπάτι 22.
Το μονοπάτι της Αμφίκλειας.
Η διαδρομή Λιβάδι – Κωρύκειο Άντρο.
Οι περιηγήσεις/βόλτες προσαρμόζονται με το βαθμό δυσκολίας, το διαθέσιμο χρόνο, το οδηγικό επίπεδο του ατόμου/γκρουπ και το είδος της περιήγησης/βόλτας που επιθυμούν.
Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε την εμπειρία της ορεινής ποδηλασίας στο μαγικό βουνό του Παρνασσού, με ασφάλεια και σωστή καθοδήγηση μέσα από το True Wheels Explore MTB.
Πληροφορίες:
Τηλ. 2261102514 (ώρες καταστημάτων)
Κιν. 6977733748

mail: info@truewheels.gr