Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ





Καθημερινά η απόσταση που χωρίζει το Μαξίμου από τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ολοένα και μεγαλώνει. Οι...
ανέφελες ημέρες μεταξύ των δυο πλευρών ανήκουν στο παρελθόν.

Κι αν μέχρι τώρα όλα αυτά γινόντουσαν αθόρυβα (τρόπος του λέγειν, αφού πρόσφατη είναι η ανακοίνωση του Μαξίμου που μιλούσε για επιχειρηματικά συμφέροντα σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά που απεργάζονται σχέδιο νέας αποστασίας)… Η κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις έρχεται για να τραβήξει την κουρτίνα!

Οσο κι αν επιχειρείται να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι το παιχνίδι ΗΠΑ – Ρωσίας στα Βαλκάνια (με την Ελλάδα στη μέση) χοντραίνει. Η κυβέρνηση μιλάει ανοιχτά για προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών και οι ΗΠΑ από δίπλα στηρίζουν… Ενώ την ίδια ώρα (οι τελευταίοι) ζητάνε όλο και περισσότερα. Δεν αποκλείεται λοιπόν το επόμενο διάστημα να υπάρξει και δημόσια αποκήρυξη του «ξανθού γένους» και των εκπροσώπων του στη χώρα μας!

Για αυτό τις τελευταίες ώρες γνώστες του θέματος – μεταξύ άλλων, εστιάζουν και στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του ΕΣΡ που βρίσκεται στην τελευταία του φάση. Θυμίζουμε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή που διενήργησε το διαγωνισμό στις 18 Ιουνίου ανάρτησε στην ιστοσελίδα της, τους οριστικούς προεπιλεγέντες για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας γενικού περιεχομένου, δηλαδή τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, STAR, ALPHA και EPSILON.

Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο, αφού ο όρος «προεπιλεγέντες» εννοεί ότι η διαδικασία αδειοδότησης περιλαμβάνει ένα ακόμη στάδιο. Συγκεκριμένα σε διάστημα 45 ημερών (που «τρέχει») η Αρχή Καταπολέμησης μαύρου χρήματος θα ελέγξει τα πόθεν έσχες των μετόχων.

Με άλλα λόγια υπάρχουν οι προεπιλεγέντες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τώρα αναμένεται η απόφαση της εν λόγω Αρχής (που θα «ξεσκονίσει» τα πόθεν εσχες) για να οριστικοποιηθεί η λίστα.

Λογικά δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα μέχρι να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα και δημοσιοποιηθεί ο κατάλογος των ονομάτων!...

enimerosi24.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 10:54
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook
Κοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια: