Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙANNH KAI N.Δ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ


Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, ως γνωστόν. Στην περίπτωση μας ισχύει και για τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, για την αγαπητή Ντόρα και το μπάχαλο που έχει προκαλέσει στη ΝΔ.
Είχαμε γράψει τις προάλλες ότι η παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν ήταν μέγα ατόπημα.
Διότι δεν γίνεται τη στιγμή που ο Ερντογάν απαιτεί να του δοθούν ως αντάλλαγμα οι οχτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για να απελευθερώσει του δύο Έλληνες, ενώ παράλληλα κλιμακώνει τις απειλές κατά της Ελλάδας με αρκετούς να θεωρούν ζήτημα χρόνου την εμπλοκή στο Αιγαίο, να πηγαίνει να προσκυνά τον Σουλτάνο.
Δεν γίνεται να κάνει τέτοιο δώρο στον Τσίπρα και αντί να ασχολούμαστε με τις απανωτές σφαλιάρες που τρώει από τα μεμέτια, να μεταφέρεται το μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία. Και να της δημιουργεί νέα προβλήματα επισκιάζοντας το ΟΧΙ που είπε ο Μητσοτάκης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Το τραγικό είναι ότι όχι μόνο δεν αναγνώρισε το σφάλμα της, αλλά το επανέλαβε ζητώντας αυτή τη φορά να απελαθούν οι εννέα Τούρκοι που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.
Ως αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ άρπαξε το νέο δωράκι που του έκανε κι ανέφερε τα εξής: Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές.
Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...
Και τα ερώτηματα που προκύπτουν μετά από το νέο ατόπημα της κυρίας Μπακογιάννη είναι τα εξής:
Δεν γνώριζε από πριν ότι μετά από τον ντόρο που προκάλεσε η επίσκεψή της στην Τουρκία, η όποια μετέπειτα αιχμηρή αναφορά στα ελληνοτουρκικά θα δημιουργούσε νέο σάλο;
Δεν γνώριζε τη ζημιά που θα έκανε στον αδελφό της, καθώς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έκαναν σημαία τις δηλώσεις της για να τον λοιδορήσουν;
Δεν γνώριζε ότι θα πλήξει καίρια τη δεξιά στροφή που έκανε ο Κυριάκος επιτιθέμενος στον εθνομηδενισμό των κυβερνώντων;
Δεν γνώριζε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να θεωρήσουν οι δύσπιστοι δεξιοί ψηφοφόροι ότι δεν λειτουργεί μόνη της αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον Μητσοτάκη; Και να πιστέψουν ότι εφόσον της επιτρέπει να ταυτίζεται επί της ουσίας με την οσφυοκαμψία του Τσίπρα στα ελληνοτουρκικά, θα ταυτιστεί και ο ίδιος με την μειοδοσία του στο Μακεδονικό όταν γίνει πρωθυπουργός;
Επειδή διακρίνεται για την πονηράδα της, είμαστε σίγουροι ότι τα παραπάνω τα σκέφτηκε και η ίδια.
Συνεπώς, μήπως τελικά δεν πρόκειται για γκάφες αλλά για καθαρή υπονόμευση των προσπαθειών του Μητσοτάκη να απαλλάξει τον τόπο από την λαίλαπα της αριστεροδεξιάς;
Άλλωστε, βοά ο τόπος ότι η Ντόρα ενδιαφέρεται μόνο για το μέλλον του γιου της, κι έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων της αυτό του αδελφού της.
Σχολιάζοντας την απαράδεκτη επίσκεψή της στην Τουρκία που τάραξε συθέμελα τη ΝΔ, είχαμε πει ότι θα πρέπει να ξανασκεφτεί την οριστική απόσυρσή της από την πολιτική.
Πλέον, μετά από την επανάληψη του εγκλήματος, εάν ο Κυριάκος θέλει να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία θα πρέπει να την θέσει εκτός ΝΔ.
Διαφορετικά... αποχαιρέτα την, την πολιτική κυριαρχία που χάνεις.  ΠΗΓΗ ANTINEWS GR