Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Το αρνί το τζιν παντελόνι & το στυλ

Το αρνί το τζιν παντελόνι & το στυλ ennea news


Το αρνί το τζιν παντελόνι & το στυλ

Φέτος το Πάσχα ο Έλληνας αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση! Τα περιοριστικά μέτρα – κοινώς εσώκλειστος- τις απαγορευτικές συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων, τα μπλόκα στους
δρόμους, την απαγόρευση μετακινήσεων σε φίλους,  γείτονες, την απομάκρυνση από τους επιτάφιους, από την αφή του Αγίου φωτός, την  παρακολούθηση με drone σε κήπους και ταράτσες. Και όλα αυτά για να διατηρήσει απεγνωσμένα το έθιμο του ψησίματος του Οβελία και να προσευχηθεί όπως αρμόζει στη πίστη του.

Έτσι τα Κ.Τ.Ε.Λ. φέτος εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο,  την μεταφορά του οβελία από επαρχία προς Αθήνα, και όχι αυτή – που μέχρι τώρα γνωρίζαμε - με την ανθρώπινη ταξιδιωτική ιδιότητα.  Και να οι παραγγελίες να καταφτάνουν και να δημιουργούν σύγχυση και έξτρα αστυνόμευση για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.  
Μέσα σε όλα να βρει και τρόπο να ψήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, γιατί το πρόστιμο καραδοκεί! Μήπως να το ξανασκεφτόσουν  Έλληνα;  Γιατί μετά από ένα μήνα ακινησίας,  έλλειψη δραστηριότητας  σίγουρα σε καθιστά επιβαρυμένο  κινητικά  & ψυχολογικά. Άρα θα πρέπει να προσέξεις για να μην τρέχεις στα ραφεία να ανοίγεις τα ρούχα σου,  όταν έρθει αυτή η ώρα, άσε που έρχεται και καλοκαίρι!

Ωστόσο δείχνεις να μην προσέχεις την βαρομετρική σου κατάσταση και πέφτεις  θύμα του τζιν,  πιστεύοντας ότι θα διατηρήσεις το νεανικό,  μοδάτο  στυλ.  Λάθος μέγα λάθος! Κυρίως γιατί σαν ένδυμα το τζιν ανέκαθεν πρέσβευε εργατικό ένδυμα κατά συνέπεια λαϊκές τάξεις. Τι και αν το κάνανε μόδα; Δεν παύει να είναι ένδυμα κατώτερο των περιστάσεων. Από την άλλη θα μου πεις τόσοι διεθνή οίκοι μόδας, με αμέτρητες καμπάνιες επιμένουν να το στηρίζουν και να το προωθούν με στόχο να το καθιερώσουν.

Δίκιο έχεις αλλά ο τρόπος που το λανσάρουν με αναλογίες μοντέλων απέχει μακράν με αυτό που φοράς εσύ. Χάσε καμιά δεκαριά κιλά για αρχή και μετά υποστήριξε το. Μην πάει ο νους σου ότι υπάρχουν ρατσιστές αλλά γιατί να ασφυκτιάς σε κάτι που δεν βοηθάει την εικόνα σου και δεν προστατεύεις τα μάτια μας. Εμείς από ενδιαφέρον το λέμε!