Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδας


 ΚΡΙΟΣ 


Η Εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο εκρηκτική ωστόσο θα δώσει λύσεις στα προβλήματα σας. Με την

βοήθεια της πανσελήνου που πραγματοποιείτε στις 20/10 έρχονται καινούργια ξεκινήματα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις (επαγγελματικές, συναισθηματικές) για να αποφύγετε μπερδέματα και εντάσεις.  


ΤΑΥΡΟΣ 


Μια εβδομάδα ιδιαίτερα αισιόδοξη καταφέρετε και θα λύσετε προβλήματα που περιμένατε εδώ και καιρό. Θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και πολύ από εσάς θα πάρετε χρήματα που περιμένατε εδώ καιρο. Η  πανσέληνος στις 20/10 σας επηρεάζει θετικά και σας φέρνει αισιοδοξία. 


ΔΙΔΥΜΟΣ 


Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερη αισιόδοξη και προβλέπονται πολλές μετακινήσεις. Αρκετές συμφωνίες πραγματοποιούνται και ότι και αν βάλετε στο μυαλό σας το πετυχένετε. Θα πρέπει όμως να προσέξετε στις 20/10 με την πανσέληνο πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Αυτή την βδομάδα θα βρεθούν οικογενειακές ή επαγγελματικές λύσεις. Θα περάσετε ευχάριστα με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα. Η πανσέληνος που πραγματοποιείτε στις 20/10 θα σας  φέρει ένταση. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε διπλά και τριπλά και να βάλετε εγωιστικές συμπεριφορές στην άκρη ώστε να βρείτε λύσεις. 


ΛΕΩΝ 


Αρκετά αισιόδοξη αυτή εβδομάδα για εσάς. Ότι βάλετε στο μυαλό σας θα το καταφέρετε ωστόσο μην αναλώνεστε με κακές συμπεριφορές κάποιων ατόμων. Η πανσέληνος στις 20/10 σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και συζητήσετε με ανθρώπους που είχατε παρεξηγήσεις. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Η Πανσέληνος στις 20/10 σας φέρνει εντάσεις.Τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.Σίγουρα αυτή την βδομάδα κάποια πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο εύκολα ωστόσο θα πρέπει να αφήσετε και λίγο τις ανασφάλειες σας στην άκρη. 


ΖΥΓΟΣ 


Την εβδομάδα αυτή περιορίζονται οι ευθύνες. Τα προβλήματα επικοινωνίας  με τα άτομα γύρω σας σταματούν. Η πανσέληνος στις 20/10 σας φέρνει κούραση και  αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε υπερβολικοί και νευρικοί. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει ήρεμους. 


Σκόρπιος 


Η πανσέληνος στις 20/10 σας φέρνει εναλλαγές στην διάθεση σας. Σίγουρα η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι καλύτερη ωστόσο να δώσετε προσοχή στα άτομα που έχετε γύρω σας.Μπορεί να έχετε κρυφούς εχθρούς που θέλουν να σας παγιδεύσουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ 


 Η πανσέληνος στις 20/10 σας φέρνει μια εβδομάδα θετική που δίνει ευκαιρίες. Με όπλο σας την καλή διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν θα καταφέρετε να κάνετε νέα αρχή σε όποιον τομέα επιθυμείτε και να απολαύσετε την επιτυχία σας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να πάρετε αποφάσεις. Η πανσέληνος στις 20/10 σας σπρώχνει να βρείτε λύσεις και αποφάσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ καιρό. Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και εμπλέκεστε σε πράγματα που δεν σας αφορούν. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Η εβδομάδα αυτή πολύ αισιόδοξα ξεκινά. Η πανσέληνος δεν σας επηρεάζει αρνητικά .Οι επικοινωνία με τους γύρω σας είναι πολύ καλή. Θα πρέπει να προσέξετε προς το τέλος της εβδομάδας να μην σας ανακατέψουν σε κουτσομπολιά. 


ΙΧΘΥΣ 


Οι οικονομικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα είναι αρκετές και για αυτό το λόγο αυτό το διάστημα  έχετε αγχωθεί αρκετά. Η πανσέληνος σας φέρνει μια αισιοδοξία και θα βρεθούν λύσεις. Να είστε προσεκτικοί στο τέλος της εβδομάδας γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα και εντάσεις.                          Κατερίνα Νούλα  Αστρολογος   6949388889   f  κατερινα νούλα