Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδας 4-10 Οκτωβρίου

 

Τα ζώδια της εβδομάδας 4-10 Οκτωβρίου εννεαnews

Τα ζώδια της εβδομάδας 4-10 Οκτωβρίου 


Κριός

Αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να παρεξηγηθείτε με άτομα του περιβάλλοντος σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ευχάριστες ειδήσεις θα έρθουν και θα σταματήσετε να είστε μελαγχολικοί. Θα σας απασχολήσουν θέματα συναισθηματικά είτε έχετε σύντροφο είτε όχι.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή έχει να κάνει με τους ταύρους που ψάχνουν εργασία και θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτική λόγω του ανάδρομου Ερμή. Προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις έπειτα από πολύ σκέψη. Έντονη εβδομάδα έντονες συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας.

Δίδυμος

Η εβδομάδα θα κυλήσει ευχάριστα. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα είστε δυναμικοί. Προσπαθήστε να είστε σαφείς για να αποφύγετε παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι πολύ καλά. Θα μπορέσετε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, δείξτε όμως μια προσοχή λόγω του ανάδρομου Ερμή ώστε να αποφύγετε τις σπατάλες. Προσέξετε εντάσεις το σαββατοκύριακο με οικογενειακά πρόσωπα.

Λέων

Πολύ καλό διάστημα για εσάς ειδικά μετά την Νέα σελήνη θα κλείσετε συμφωνίες θα πάρετε πρωτοβουλίες και τα οικονομικά σας θα είναι ιδιαίτερα καλά. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με κακόβουλα πρόσωπα.

Παρθένος

Πολλοί από εσάς θα έχετε νέα ξεκινήματα σε δουλειά. Η νέα σελήνη σας φέρνει καλή διάθεση. Θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι σας και με αγορές. Προσπαθήστε όμως να μην γίνετε σπάταλοι.

Ζυγός

Πολλές αλλαγές σας περιμένουν αυτήν την βδομάδα .Θα έχετε πολλές συζητήσεις, συμφωνίες και μερικοί από εσάς μπορεί να δεχθείτε σημαντικές προτάσεις είτε επαγγελματικές είτε συναισθηματικές.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που δεν μπορείτε να βάλετε εύκολα τα πράγματα σε σειρά καθώς όλα μεταβάλλονται. Προσπαθήστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις προς όφελος σκαστό σαββατοκύριακο θα έχετε αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογενείας.

Τοξότης

Πολλές ευχάριστες ειδήσεις και πολλά προβλήματα αρχίζουν σιγά σιγά να λύνονται. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τι ακούτε διότι μπορεί να υπάρξουν και παραπληροφορίες. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να κάνουν μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Έρχονται αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Πολλοί από εσάς θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και καλό θα ήταν να της δείτε με προσοχή. Μην φοβηθείτε και εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα έχει έναν εκνευρισμό σε όλους τους τομείς. Καλό θα ήταν να είστε ψύχραιμοι για να μην χάσετε το δίκιο σας. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε τα μηνύματα που παίρνετε και μην είστε παρορμητικοί.

Ιχθύς

Μια δύσκολη εβδομάδα για τα οικονομικά σας. Θα έχετε ξαφνικά έξοδα και θα προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε. Οι εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα λείψουν για αυτό να παραμείνετε ψύχραιμοι.


Κατερίνα Νούλα Αστρολόγος 6949 388 889 f Κατερίνα Νούλα