Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδας


 ΚΡΙΟΣ 


Η Εβδομάδα που έρχεται για εσάς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα

απολαύσετε στιγμές ηρεμίας με φίλους και οικογένεια. Ευχάριστες  ειδήσεις θα έρθουν ωστόσο να προσέχετε και τις εξαπατήσεις. 


ΤΑΥΡΟΣ 


Μια εβδομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα πάρετε χρήματα που σας χρωστούν ή από δουλειά αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μην τα ξοδέψετε αμέσως. Πολλοί από εσάς θα δεχθούν ένα φλερτ ή θα κάνουν μια γνωριμία. 


ΔΙΔΥΜΟΣ 


Αυτή την βδομάδα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα ανακαλύψετε ψέματα που έχουν ειπωθεί για εσάς και θα αποκαταστήσετε την αλήθεια. Οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας είναι Πέμπτη Παρασκευή. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Αυτή η εβδομάδα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Βάζετε τα συναισθήματα πάνω από την λογική και αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Το σαββατοκύριακο Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με παρέα και φίλους. 


Λέων 


Αυτή την εβδομάδα προταίρεοτητα θα δώσετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Πολλοί από εσάς η θα κάνουν μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία η μια συναισθηματική αρχή. 


Παρθένος 


Οι δύσκολες μέρες του μήνα έχουν περάσει. Τα πράγματα έχουν μπει σε σειρά και αυτή την βδομάδα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε λίγο. Μέτα την Πέμπτη θα βρείτε αρκετό χρόνο ώστε να ξεκουραστείτε. 


Ζυγός 


Πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας φέρνουν ηρεμία.Θα περάσετε μια χαλαρή βδομάδα χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να ρυθμίσετε. 


Σκορπιός 


Μετά από έναν πολύ δύσκολο μήνα έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα. Κάποιες εκκρεμότητες που έχετε θα λυθούν.  Θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε. 


Τοξότης 


Από τα μέσα της εβδομάδας θα είστε καλύτερα μετά από πολύ καιρό.Περάστε τον χρόνο σας με άτομα που σας φτιάχνουν την διάθεση. Κρατήστε μακριά άτομα που σας λένε ψέματα. 


Αιγόκερως 


Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά σας να είναι ζορισμένα ωστόσο αυτήν την εβδομάδα θα πάρετε μια άνασα.Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Το  Σαββατοκύριακο θα περάσετε καλά με φίλους και οικογένεια. 


Υδροχόος 


Μετά από ένα διάστημα κούρασης. Έρχεται μια εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.Θα περάσετε ωραίες στιγμές με ανθρώπους που σας αγαπούν και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία. 


 


Ιχθύς 


Μια ήρεμη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε. Έχοντας τελειώσει όλες τις εκκρεμότητες τις προηγούμενες μέρες θα ηρεμήσετε και θα περάσετε καλά κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. 


 Κατερίνα Νούλα  Αστρολόγος  6949388889 f Κατερίνα Νούλα