Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Τι θα φέρει στα ζώδια το 2022

 

Τι θα φέρει στα ζώδια το 2022 enneanews

Τι θα φέρει στα ζώδια το 2022 

Κριός

Το 2022 είναι μια ευνοϊκή χρονιά ιδιαίτερα από τις 10/5 όπου θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο σας. Μέχρι

τις 10/5 λύνεις προβλήματα στα επαγγελματικά σου, βρίσκεις τις ισορροπίες  σου και αρχίζεις να ηρεμείς. Από τις 10/5 και έπειτα ο Δίας από το ζώδιο σου ανοίγει τους ορίζοντές σου, η τύχη είναι με το μέρος σου ωστόσο πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν όλους τους τομείς. Από τις 28/10 ευνοούνται κυρίως τα συναισθηματικά και θα παρθούν αποφάσεις που θα σας καθορίσουν για τα επόμενα χρόνια.


Ταύρος

Η χρονιά που πέρασε για εσάς δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δύσκολη. Το 2022 είναι μια χρονιά που μπορείς να κάνεις ότι επιθυμείς. Πολλοί από εσάς θα κάνετε ένα γάμο ένα παιδί ή κάποιο επαγγελματικό ξεκίνημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που ας νοιάζονται.  Ότι όνειρο έχετε το 2022 γίνετε πραγματικότητα. Αυτή την χρόνια θα σας πιστέψουν άνθρωποι  και θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα.


Δίδυμοι

Τα οικονομικά των Διδύμων το 2022 θα είναι πολύ καλά. Είτε μιλάμε για χρήματα από ενοίκια είτε από δουλειά. Πολλοί από εσάς θα έχετε επαγγελματική επιτυχία και πολλοί από εσάς πιθανόν να πάρετε μια προαγωγή.  Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και καλό θα είναι να της αρπάξετε.  Από τις 10/5 οι μέρες σου γίνονται πιο κοινωνικές ενώ οι γνωριμίες με καινούργιες ανθρώπους θα σας φέρουν εύνοια στην δουλειά σας.


Καρκίνος

Το 2022 είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα κάνει την ζωή σου αρκετά πιο συντροφική. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει ευκαιρίες σε θέματα περιουσιακά. Το καλύτερο διάστημα για εσάς είναι από 10/5-28/10 ότι και αν θελήσετε θα γίνει πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Πολλοί από εσάς μέσα σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιήσετε ταξίδια που τόσο σας έχουν λείψει.


Λέων

Το 2022 η χρονιά που θα απολαύσετε την επαγγελματική επιτυχία. Αλλά το πιο σημαντικό είναι  ότι θα μετριάζετε το αγχος. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να συναντήσουν το άνθρωπο της ζωή τους. Από τις 10/5 ο Δίας θα βρίσκετε στο  Κριό σας φέρνει νέες επαγγελματικέ προτάσεις και επαγγελματική άνοδο. Το διάστημα 20/7 με 20/8 σας φέρνει ξεκούραση και ένα ταξίδι που το προγραμματίζετε εδώ και καιρό.


Παρθένος

Το 2022 για τους αδέσμευτους παρθένους είναι πολύ σημαντικό. Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα φέρει επισημοποίηση ή σταθεροποίηση μιας σχέσης. Από τις 10/5 έως και τις 28/10 τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα. Θα πάρετε ή κάποια χρήματα τα οποία σας τα χρωστούσαν ή θα καταφέρετε να πάρετε κάποιο δάνειο. Το σημαντικό είναι θα έρθουν ευκαιρίες και θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά.


Ζυγός

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα αρχίζεις σιγά σιγά να ηρεμείς. Ξεπερνιούνται εντάσεις και προβλήματα και βρίσκετε την ψυχική σας υγεία. Από τις 10/5 αρχίζει μια καλή περίοδος στο τομέα των επαγγελματικών καθώς οι συνθήκες γίνονται καλύτερες. Από τις 10/5 έως και τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό θα ευνοήσει πολύ τις σχέσεις  ερωτικές φιλικές αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Το καλοκαίρι αναμένετε ήρεμό  τυχερό και ευχάριστο.


Σκορπιός

Το 2022 είναι μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα έχετε πάρα πολλές πιέσεις ευθύνες και πολλά πράγματα τα οποία θα περνούν μόνο από το δικό σας χέρι. Το βέβαιο είναι ότι ως τις 10/5 σου δίνονται οι ευκαιρίες και να περάσεις όμορφα με άτομα που αγαπάς. Πολλοί από εσάς θα γίνετε γονείς ή θα πάρετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας. Στην συνέχεια και ως τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό τα επαγγελματικά σας θα έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Τοξότης

Το 2022 για εσάς θα είναι χρονιά ορόσημο για τα οικονομικά σας. Έως το Μάρτιο του 2022 τα εισοδήματα σας θα αυξάνονται και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ότι επιθυμείτε. Με την βοήθεια του  Δίας και του Ποσειδώνας στους ιχθύες θα έχετε ευχάριστά νέα από τα παιδιά σας ή θα έχετε την ευτυχία να γίνετε γονείς. Στην συνέχεια ο Δίας περνά σε μία πιο ευνοϊκότερη θέση για σένα, στο ζώδιο του Κριού, όπου τα επαγγελματικά οικονομικά και συναισθηματικά σας απογειώνονται.


Αιγόκερως

Το 2022 με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου η οποία και θα παραμείνει ως τον Μάρτιο 2022 σου δίνει άνεση οικονομική και θετική διάθεση. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σου φέρνουν καλοτυχία. Στην συνέχεια ο Δίας περνά στον Κριό θα σου φέρει θετικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού. Αυτό θα είναι είτε μετακόμιση είτε ανακαίνιση.


Υδροχόος

Το 2022 σου φέρνει λύσεις σε όποιο θέμα θελήσεις αρκεί να σκεφτείς λογικά. Οι υδροχόοι που έχουν οικονομικά βάρη αυτή την εποχή θα καταφέρουν να τα βάλουν σε μια ισορροπία. Από τις 10/5 και έπειτα ο Δίας από τον Κριός ας φέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.  Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι καλό για εσάς. Αυτήν την εποχή και να πάρετε ρίσκα δεν είναι κακό αρκεί να είστε σίγουροι.


Ιχθύες

Το 2022 Δίας και ο Ποσειδώνας κινούνται στο ζώδιο σου και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Για εσάς έρχονται τα καλύτερα σε όποιο τομέα και να θελήσετε. Προσπαθήστε να μην είστε ονειροπόλοι και παρασυρθείτε από την τύχη σας. Από τις 10/5 έως και τις 28/10 τα οικονομικά σας θα είναι ακόμα καλύτερα