Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Η νέα πολυτελής Astir Marina Βουλιαγμένης


 Η νέα πολυτελής Astir Marina Βουλιαγμένης 

Πολυτελείς θαλαμηγοί, mega yachts, super luxury brands με φόντο τη θάλασσα. Αυτή είναι η εικόνα της ολοκαίνουργιας Μαρίνας Βουλιαγμένης, γνωστής πλέον ως Astir Marina ή αλλιώς το Μονακό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Είναι ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για τους απανταχού (high-profile) θαλασσόλυκους σε πολύ βολική τοποθεσία, μόλις 21 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο

της πρωτεύουσας, και σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς και από τα νησιά των Κυκλάδων. To νέο yacht club αποτελεί μία από τις κορυφαίες home port μαρίνες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και τοποθετεί την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου elite yachting, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. 

Σχεδιασμός και κατασκευή της Astir Marina Βουλιαγμένης

H Astir Marina ενσωματώνει μια βαθιά δέσμευση για βιωσιμότητα δημιουργώντας μια σύγχρονη και αρμονική εμπειρία ιστιοπλοΐας που σέβεται τόσο τη φυσική ομορφιά του τόπου όσο και τις ανάγκες των απαιτητικών ταξιδιωτών. Ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της, η υψηλών προδιαγραφών μαρίνα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων – μια απόδειξη ότι μπορεί να υπάρξει συμβιωτική σχέση μεταξύ πολυτέλειας και αειφορίας. Πρόκειται για ένα εμβληματικό green project, το οποίο υλοποιήθηκε με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 53 εκατομμύρια ευρώ, αναβαθμίζοντας συνολικά τα δεδομένα στο οικοσύστημα των μαρινών της Ελλάδας. Η Astir Marina έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 59 πολυτελή σκάφη με κόστος ελλιμενισμού από €2 εκατ. έως €4,5 εκατ. ανάλογα με το μέγεθός τους, το οποίο δύναται να φτάνει τα 110 μέτρα.