Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδας 8-14 Νοεμβρίου


 

Την εβδομάδα αυτή η ένταση ανεβαίνει καθώς πλησιάζουμε προς την έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 19/11. Στις 10.11 η σύνοδος Ερμή – Άρη στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις και την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο που αυτό δημιουργεί εμπόδια και επιθετικές συμπεριφορές.

Θα υπάρξει  ισορροπία από τις 12/11 με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που η ψυχολογία μας είναι καλύτερη. Στις 13.11 ο Ερμής από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει προβλήματα σε συμφωνίες και οικονομικά ζητήματα.


 Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές απαιτήσεις και λίγο χρόνο. Θα πρέπει να οργανώσετε το χρόνο για να κάνετε περισσότερα πράγματα. Με τους γύρω σας πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επικοινωνίες για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να δείξετε πολύ υπομονή. Θα πετύχετε ότι θελήσετε αρκεί να δείξετε ψυχραιμία με τους γύρω σας. Μετά τις 12/11 τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά.

Δίδυμος

Η εργασία αυτή την εβδομάδα θα είναι στο επίκεντρο. Τα επαγγελματικά  θα σας απασχολήσουν πολύ αυτό το διάστημα. Πολλές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε. Το σαββατοκύριακο θα είναι μια ευκαιρία για εσάς για να ξεκουραστείτε.

Καρκίνος

Η εβδομάδα που έρχεται για εσάς είναι πολύ δημιουργική. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε ότι εκκρεμότητες είχατε και να περάσετε καλά με φίλους και οικογένεια. Πολλοί από εσάς το σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.

 

Λέων

Η εβδομάδα που έρχεται για εσάς είναι πολύ έντονη. Θα έχετε πολύ πίεση τόσο από το επαγγελματικό όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε οργανωτικοί και να μην εκνευριστείτε με τους γύρω σας.

Παρθένος

Το πρόβλημα της εβδομάδα είναι η επικοινωνία με τους τρίτους αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε διπλωματικοί ώστε να αποφύγετε εντάσεις, φασαρίες και προβλήματα. Από τις 12/11 τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά και θα βρείτε χρόνο για εσάς.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα θα σας βγουν κάποια έξοδα παραπάνω. Οι αδέσμευτοι αυτό το διάστημα ίσως κάνουν μια καινούργια γνωριμία.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που έρχεται σας φέρνει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία με τρίτους καθώς θα επιμένετε σε πράγματα και θα γίνετε  υπερβολικοί. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

 

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προσπαθήστε να μην τα βάζετε όλα μέσα και βρείτε λίγο χρόνο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μετά τις 12/11 θα είστε πιο ήρεμοι και θα περάσετε καλά με οικογένεια και φίλους.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που φέρνει υποχρεώσεις. Αυτό το διάστημα σας βρίσκει λίγο κουρασμένους και δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και καλό θα ήταν να τις οργανώσετε το σαββατοκύριακο που θα είστε πιο χαλαροί.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολες σε όλους τους τομείς. Δεν θα συμμερίζονται την άποψη σας και αυτό θα σας κάνει να χάσετε την υπομονή και την ευγένεια σας. Πολλοί από εσάς θα πάρουν χρήματα ενώ δεν το περίμεναν και θα καλύψουν υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Μια εβδομάδα  δύσκολη στην επικοινωνία με τρίτους αλλά αρκετά καλή για εσάς καθώς προβλήματα του παρελθόντος βρήκαν την λύση τους. Μετά τις 12/11  θα είστε ακόμα πιο ήρεμοι και θα έχετε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.


 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΥΛΑ Αστρολόγος Κ 6949388889 f Κατερίνα Νουλα