Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδος προβλεψεις


 

ΚΡΙΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 εστιάζει σε οικονομικά ζητήματα. Για να μην έχετε παραπάνω προβλήματα, θα πρέπει να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα και να διαχειριστείτε τα χρήματα

με καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα.  Αυτό το διάστημα έχετε πολλές ευθύνες  που θα σας φέρουν κούραση γι’ αυτό πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11σας δημιουργεί σκέψεις και ανησυχίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε  να κρατήσετε στην ζωή σας άτομα που σας νοιάζονται και σας εκτιμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες που είχατε από καιρό. Αυτήν την εβδομάδα  θα περάσετε ωραίες στιγμές με την οικογένεια σας αλλά και με φίλους.

ΛΕΟΝΤΕΣ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 φέρνει εντάσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να  συγκρουστείτε με άτομα που σας εκτιμούν και σας υπολογίζουν στην δουλειά. Προσπαθήστε  να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και κρατήστε ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 σας φέρνει αρκετή κούραση και πολλές αρμοδιότητες. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις δουλειές σας. Θα πρέπει όμως να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς για να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11σας δημιουργεί ανασφάλεια οικονομική. Αποφύγετε περιττά έξοδα και σταματήστε να νιώθετε ανασφάλεια. Είναι η εποχή που πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 σας φέρνει νέες συνεργασίες. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα συνεργασία. Προσπαθήστε  να βλέπετε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και να μην είστε καχύποπτοι.

ΤΟΞΟΤΕΣ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 φέρνει προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να αποφύγετε διαφωνίες και προβλήματα. Οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές θα πρέπει να τις οργανώσετε ώστε να αργότερα να έχετε μια ανοδική πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 σας φέρνει συναισθηματικές συγχύσεις καθώς και προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είναι κατάλληλη εποχή να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βρείτε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 φέρνει απρόσμενα έξοδα. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι τόσο καλά το επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε κοντινούς σας ανθρώπους για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 σας δίνει λύσει σε όλους τομείς και κυρίως τα οικονομικά. Το άγχος του παρελθόντος έχει μετριαστεί και σιγά σιγά τα βάζετε σε σειρά.

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΥΛΑ Αστρολόγος Κ 6949 388 889 f Κατερίνα Νουλα