Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζώδια

 





Κριός

Μια εβδομάδα όπου η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή. Θα συνομιλήσετε με άτομα από το περιβάλλον σας και θα λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Η νέα σελήνη στις 4/11

σας φέρνει προβληματισμούς και ανησυχία για τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Πολλές μετακινήσεις συζητήσεις και προβληματισμούς θα έχει αυτή η εβδομάδα. Η νέα σελήνη στις 4/11 σας φέρνει θετική διάθεση. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις . Να θυμάστε ότι οι εκκρεμότητες θα λυθούν στην ώρα τους.

Δίδυμος

Η νέα σελήνη στις 4/11 σας φέρνει διλλήματα αν αυτά τα οποία κάνετε είναι σωστά ή όχι. Θα πρέπει να πάρετε  αποφάσεις  αλλά να μην είστε επιπόλαιοι. Να είστε προσεκτικοί στο εργασιακό τομέα καθώς θα υπάρξουν προβλήματα και ανακατατάξεις.

Καρκίνος

Αυτήν την εποχή δίνετε βάρος στην οικογένεια σας.  Αυτό το διάστημα θα σας προκύψουν συμφωνίες σε όλους τους τομείς καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί. Η νέα σελήνη στις 4/11 φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε κάθε είδους σχέση.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε πολύ στην δουλειά σας. Η νέα σελήνη στις 4/11 σας φέρνει ξεκαθαρίσματα στο τομέα της δουλειάς. Το σαββατοκύριακο έρχονται στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης με την οικογένεια σας.

Παρθένος

Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στα λόγια τρίτων αυτή την εβδομάδα.  Όλα όσα θέλετε να κάνετε θα επιτευχθούν αρκεί να τα χειριστείτε σωστά.  Η νέα σελήνη στις 4/11 σας φέρνει αρμονία στα προσωπικά σας αλλά και πολύ δουλειά.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας.  Προσπαθήστε να μειώσετε περιττά έξοδα και να μην κάνετε σπατάλες.  Η νέα σελήνη στις 4/11 σας κάνει σκεπτικούς, σκέπτεστε συνεχώς τα ίδια πράγματα και μελαγχολείτε.  Να θυμάστε ότι οι αλλαγές θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή μετακόμιση. Η νέα σελήνη στις 4/11 που πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας φέρνει αισιοδοξία. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση.

Τοξότης

Μια πολλή καλή εβδομάδα ξεκινάει, η επικοινωνία σας θα είναι εξαιρετική τόσο στην δουλειά όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Με την νέα σελήνη στις 4/11 θα διορθώσετε τα λάθη σας και θα πάρετε σημαντικέ αποφάσεις.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας έρχονται σημαντικές αλλαγές. Πολλοί από εσάς θα πάρετε μια καινούργια θέση ή  μια αύξηση. Η νέα σελήνη στις 4/11 σας κάνει πιο κοινωνικούς συναντάτε φίλους και περνάτε όμορφες στιγμές.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα πολύ σημαντική για εσάς.  Ευχάριστες ειδήσεις και σημαντικές εξελίξεις. Η νέα σελήνη στις 4/11 σας φέρνει ένα δύσκολο κλίμα στην δουλειά. Πολλοί από εσάς θα έχετε ανατροπές. Αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία.

Ιχθύς

Μια εβδομάδα με συναισθηματικές διακυμάνσεις. Να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες σας υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε στις 4/11 σας φέρνει μετακινήσεις αλλά και ευχάριστες ειδήσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΥΛΑ Αστρολόγος Κ 6949388889 f Κατερίνα Νουλα