Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κομμωτήριο στη Αμφισσα




Κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης στην Άμφισσα
Οι γυναίκες αγαπάμε τις αλλαγές και κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά μας!
Το Κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης στην Άμφισσα,   σας προσφέρει ένα σύγχρονο,  άνετο και λειτουργικό περιβάλλον. Αφιερώστε λίγες ώρες απόλαυσης στον εαυτό σας και στην εμφάνισή σας.

Στο Κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε επιλογές και στυλ που σας ταιριάζουν.Ανακαλύψτε εύκολα χτενίσματα και λαμπερά χρώματα που θα επικρατήσουν στη μόδα για τα μαλλιά του 2018 και τις νέες κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν.

Εμπιστευθείτε την εμφάνισή σας στο Κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης για βαφές,   ανταύγειες,  καθημερινά χτενίσματα και νυφικά χτενίσματα. Κουρέψτε τα μαλλιά σας συστηματικά. Αυτό μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά όσο πιο συχνά κόβετε τα μαλλιά σας, τόσο καλύτερα μακραίνουν. Χωρίς τακτικό κούρεμα, οι άκρες των μαλλιών γίνονται πιο λεπτές και εύθραυστες.

Εμπιστευθείτε την εμφάνισή σας στο Κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης στην Άμφισσα και θα σας μεταμορφώσει με το κούρεμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας. Κάνοντας μια επίσκεψη τουλάχιστον μια φορά στους τρεις μήνες στο κομμωτήριο Θανάσης Ξεπλάτης στην Άμφισσα και καθαρίζοντας την ψαλίδα, μπορείτε να διασφαλίσετε την υγεία των μαλλιών σας.

Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά,   η εμφάνιση  και το στυλ ξεκινά από τα μαλλιά σας.

Κομμωτήριο Ανδρικό – Γυναικείο- Παιδικό Θανάσης Ξεπλάτης στην Άμφισσα
Επικονωνία
Θανάσης Ξεπλάτης
Παπαχρήστου  8,   Άμφισσα
Τηλ.: 22650 23773