Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Υποψήφια στη Βοιωτία με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η νομικός Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου.





Υποψήφια στη Βοιωτία με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η νομικός Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου.


Με καριέρα στη δικηγορία ως δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίου της Επικρατείας η Ευαγγελία Τζουβελέκη επελέγη από τη Νέα Δημοκρατία να δώσει τη μάχη του σταυρού στη Βοιωτία.



Με σπουδές στη Νομική Σχολή (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και μεταπτυχιακούς τίτλους (Queen Mary & Westfield College International Commercial Center & University of London intercollegiate program in the subject grouping "Banking and Finance Law") η Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου εργάζεται ως δικηγόρος στη Θήβα.

Ακόμα, στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές Εκλογές εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Πολιτών» του δημάρχου, Γιώργου Αναστασίου.

«Η χώρα έχει ανάγκη κάθε εφεδρεία, μικρή η μεγάλη, προκειμένου να αναστραφεί η πορεία της γενικής παρακμής. Είναι απόλυτη υποχρέωση, η γενιά μας να δώσει την μάχη που της αναλογεί για την Ελλάδα για επάνοδο στην κανονικότητα, την επαναβεβαίωση της αξίας των δημοκρατικών θεσμών και την επαναθεμελίωση των ευρωπαϊκών αξιών που τόσο αλόγιστα υπονομεύθηκαν», δήλωσε η Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου για την υποψηφιότητά της.