Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η πιο σέξι νύχτα

Η πιο σέξι νύχτα εννέα news
Η πιο σέξι νύχτα εννέα news
Νομίζετε ότι μετά τη δεξίωση τελείωσε η μέρα του γάμου σας;  Κάνετε λάθος!  Το καλύτερο έρχεται τη νύχτα!  Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όσο κόπο κάνατε για να βρείτε το νυφικό άλλο τόσο πρέπει να ψάξετε για το ιδανικό εσώρουχο!



Ακολουθήστε τις νέες τάσεις!

Μπορεί το λευκό να παραμένει κλασσική επιλογή των γυναικών για την πρώτη νύχτα του γάμου όμως τι θα λέγατε να κάνετε την πρωτοτυπία.  Ένα πολύχρωμο σετ εσωρούχων,  με χρώματα που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας σας θα προκαλέσουν ταραχή και έκπληξη!  Το φωτεινό κίτρινο,  το παιχνιδιάρικο πορτοκαλί και το αισθησιακό βαθύ πράσινο ταιριάζουν ιδανικά στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.  Αν έχετε λευκή επιδερμίδα και καστανόξανθα μαλλιά το σκούρο μπλε,  το θαλασσί αλλά και το κόκκινο πρέπει να σίγουρα ανάμεσα στις επιλογές σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε όμως αν αποφασίσετε τελικά να φορέσετε ένα χρωματιστό σετ; Πρέπει να είναι ακριβό και καλής εταιρίας.  Αν αγοράσετε κάτι φτηνό θα το καταλάβει ακόμα και ένας άντρας που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε κατάστημα εσωρούχων. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θέλετε να σας συμβεί!  
Δώσατε αρκετά χρήματα για την δεξίωση και τους καλεσμένους σας,  οπότε μην διστάσετε να δώσετε κάτι παραπάνω για την πιο όμορφη νύχτα της ζωής σας! Μπορεί ζαρτιέρες και κάλτσες να μην φορέσατε ποτέ στη ζωή σας,  όμως αυτή η νύχτα είναι ιδιαίτερη.  
Οι έρευνες λένε ότι οι άντρες ανεξαιρέτως λατρεύουν τις κάλτσες μαύρου χρώματος.  
Βρείτε λοιπόν μαύρες κάλτσες αν είναι χειμώνας διαφορετικά μπείτε στους καλοκαιρινούς πειρασμούς.