Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας

Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας εννέα news
Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας εννέα news
 Το  Παραδοσιακό Οινοπαντοπωλείο μας «Το Ελληνικόν» έχει ήδη συμπληρώσει  5 χρόνια  παρουσίας στη γειτονιά μας. Χάρη στην εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών μας, το μπακαλικάκι μας, έγινε αναγνωρίσιμο και γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς στη γειτονιά μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Συνεχίζουμε, με δύναμη την εμπιστοσύνη σας και την αναγνώρισή σας , αλλά και την δική
μας αγάπη,  για το  παλιό, το παραδοσιακό, το ποιοτικό, το γνήσιο και το αυθεντικό, να ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα, για νέα ποιοτικά προϊόντα.  Θα είμαστε πάντα εδώ για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Στο μπακαλικάκι μας, θα βρείτε, πολλά παραδοσιακά ποιοτικά προϊόντα,  χύμα και τυποποιημένα που δεν θα βρείτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ, σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Και θα είμαστε εδώ, πάντα με σεβασμό στον πελάτη, και θα σας ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας που δείχνετε στο μπακαλικάκι μας.

Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας εννέα news
Ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας εννέα news

Στο κατάστημά μας θα βρείτε:
Όλα τα βότανα και αρωματικά φυτά της Ελλάδος (τσάι, χαμομήλι φασκόμηλο κλπ.) - Παραδοσιακά λικέρ, τσίπουρο, ρακί, ούζο, κονιάκ, ρακόμελο (χύμα και εμφιαλωμένα) – Ποιοτικά εμφιαλωμένα κρασιά από διάφορα μέρη της Ελλάδος όπως Λήμνος, Ικαρία, Σίκινος κλπ. 
– Παραδοσιακά ζυμαρικά από μικρές οικοτεχνίες – Αλάτι Μεσολογγίου και μπαχαρικά διάφορα – Αλίπαστα Λέσβου – Τυροκομικά και Αλλαντικά –  Φρέσκο γάλα, γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες. – Μέλι (ανθέων, θυμάρι, έλατο, πεύκο κλπ), βασιλικό πολτό, γύρη. – Ελιές από διάφορα μέρη της Ελλάδος – Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο σε πολύ καλές τιμές. – Ελληνικά όσπρια από μικρούς παραγωγούς. – Ρύζια όλα τα είδη, – Ξύδι (κόκκινο, λευκό και μηλόξυδο), βαλσάμικο, πετιμέζι, – Παξιμάδια Λήμνου, (σταρένια, ολικής και κριθαρένια), Παξιμάδια Αργολίδος  (με λάδι και ρίγανη) – Γλυκά κουταλιού (Λήμνου, Χίου, ‘Αρτας) – Μαρμελάδες – Υποβρύχια,  Λουκούμια – Χυμός ντομάτας, σάλτσες – Αμπελόφυλλα – Ξηροί καρποί φρεσκότατοι χύμα όλων των ειδών– Φρεσκοκομμένος Ελληνικός καφές – Χύμα καφές εσπρέσσο, φίλτρου, νεσκαφέ – Καραμέλες – Σαπούνια ελαιολάδου από Λέσβο σε διάφορα αρώματα, Σαπούνια με οργανικό μέλι και πρόπολη από Άργος– Ψωμί με προζύμι – Δημητριακά διάφορα είδη χύμα, Βρώμη,  – Χαλβάδες, Ταχίνι, Φιστικοβούτυπο, Φουντουκοβούτυρο κλπ, κλπ…

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα τα βρείτε στο μπακαλικάκι μας που βρίσκεται στην οδό Φυλής 183, Αθήνα τηλ.213 0313574.