Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τροφές με πολλές θερμίδες


Τροφές με πολλές θερμίδες εννέα news
Τροφές με πολλές θερμίδες εννέα news


Τροφές με πολλές θερμίδες

Εσύ τα θεωρείς απλά σνακ, όμως αυτά επιβουλεύονται τη σιλουέτα σου! Μάθε ποιες τροφές κρύβουν πολλά λιπαρά και άρχισε σιγά σιγά να τις αποφεύγεις.


Μοτσαρέλα: Περιέχει 20% λιπαρά(δεν τα λες και λίγα),  πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με λίγη ντομάτα,  ελαιόλαδο και μια φέτα ψωμί μπορεί να φορτώσει τον οργανισμό σου με 550 θερμίδες,  όσες  περίπου αντιστοιχούν σε μια μερίδα τηγανιτές πατάτες.

Ελιές: Ούτε που θα φανταζόσουν ότι μια ελιά κρύβει μέσα της τα ίδια λιπαρά με ένα κομμάτι σοκολάτα.  Επομένως,  τα βράδια μπροστά στη τηλεόραση ή στον υπολογιστή είναι προτιμότερο να μασουλάς φρέσκα λαχανικά ή μια χούφτα ξηρούς καρπούς (χωρίς αλάτι).

Σταφίδες: Ένα σνακ που κατά το ήμισυ αποτελείτε από ζάχαρη,  πράγμα που σημαίνει ότι μια χούφτα σταφίδες ισοδυναμεί με ένα κανονικό γεύμα!

Σούσι: Ναι,  η γιαπωνέζικη κουζίνα φημίζεται ότι είναι χαμηλή σε λιπαρά,  με την προϋπόθεση όμως ότι δεν το συνδυάζεις με ελληνική φέτα, κ.α.

Λαστιχένιες καραμέλες:  Θεωρούνται η εναλλακτική λύση απέναντι στην σοκολάτα,  όμως στη πραγματικότητα περιέχουν άφθονη ζάχαρη.  Όταν νιώσεις την ανάγκη για γλυκό,  προτίμησε να την καταπολεμήσεις με ένα κομμάτι  μαύρη σοκολάτα.