Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΑΙ 24 ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Πλώρη για τη δημιουργία δεύτερου καναλιού έχει βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος και συγκεκριμένα για τον ΣΚΑΙ 24 έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό που θα είναι έτοιμος στις αρχές του νέου έτους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καναλιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του προγράμματος του ΣΚΑΙ… το νέο ενημερωτικό κανάλι, αρχικά θα εκπέμπει μέσω ΟΤΕ και NOVA… Ενώ πρόθεση του επιχειρηματία είναι και η ελεύθερη λήψη εθνικής εμβέλειας όταν το επιτρέψει η κυβέρνηση.
Ο ΣΚΑΙ 24 θα μεταδίδει ειδήσεις, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, εξειδικευμένες παραγωγές για μαγειρική κ.ά.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών… Στάθηκε στο κομμάτι της διαφήμισης, χαρακτηρίζοντας «παραλογισμό» την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει πλατφόρμα για τον έλεγχο των διαφημίσεων από τη ΓΓΕΕ που θα την επιβαρύνει με έναν επιπλέον φόρο της τάξης του 10%.
Κατά τα άλλα στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ επισημοποιήθηκε η στροφή του σταθμού στην ψυχαγωγία, με νέες εκπομπές και show… Ενώ μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι το Survivor που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από το Φεβρουάριο ή Μάρτιο του νέου έτους θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.
Τέλος στην παρουσίαση του προγράμματος το παρών έδωσε σχεδόν το σύνολο των στελεχών του ΣΚΑΙ, από τον Κώστα Κιμπουρόπουλο και τον Γιάννη Σπανολιό, έως τον Σταμάτη Μαλέλη και την Άλκηστις Μαραγκουδάκη… Αλλά και των δημοσιογράφων, Σία Κοσιώνη, Αλέξη Παπαχελά, Γιώργο Αυτιά, Βασίλη Λυριτζή, Τάκη Χατζή… Με τις εντυπώσεις να κλέβει η ομάδα του Voice προεξάρχοντος του Σάκη Ρουβά και του Γιώργου Καπουτζίδη… καθώς και ο Γιώργος Θεοφάνους από το Junior music stars!


Πηγή Enimerosi 24 .gr