Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Το πρώτο ευρωπαϊκό κατάστημα της “Under Armour” είναι στη Νέα Ερυθραία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening party του πρώτου καταστήματος της Under Armour


Στα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε fashion happening όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις της Under Armour για το χειμώνα του 2017 ενώ το παρόν έδωσαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητικό χώρο, όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, η Βούλα Κοζομπόλη, η Σοφία Ασουμανάκη, Σπύρος Γιαννέλος, Νίκος Συρανίδης και πολλοί αλλοι καθώς επίσης πολλά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.
Η Under Armour ιδρύθηκε το 1996 και σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών στην Αμερική μπροστά από πολλά γνωστά brand names, ενώ έχει ήδη αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της Under Armour ήθελαν να σχεδιάζουν προϊόντα που θα βοηθούσαν όσους αθλούνται, να βελτιώνονται κάθε μέρα συνδυάζοντας το προσωπικό τους πάθος και θέληση με την δύναμη της τεχνολογίας. Ετσι κάθε προϊόν της Under Armour έχει σαν βασικά σχεδιαστικά στοιχεία την καινοτομία και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
Εχει δημιουργήσει πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design, όπως τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα από ίνες τελευταίας τεχνολογίας που κρατούν σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία του σώματος, αθλητικό εξοπλισμό και digital fitness mobile εφαρμογές.

Οπως λένε οι άνθρωποι της Under Armour, η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει στον αθλητή ότι χρειάζεται από αθλητικό εξοπλισμό για να αντaπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην σκληρή προπόνηση και παράλληλα να του δώσει έμπνευση να βελτιώνεται κάθε μέρα και να μένει απερίσκεπτα εστιασμένος στους προσωπικούς του στόχους επιτυχίας.
πηγή:thepaper.gr