Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ



Στο επόμενο επίπεδο θέλει να οδηγήσει τη Real News ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας της πετυχημένης εφημερίδας και σε ημερήσια έκδοση.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατάφερε, εκ θεμελίων ουσιαστικά, να φτιάξει τα τελευταία χρόνια έναν από τους ισχυρότερους μιντιακούς ομίλους στη χώρα, τον Όμιλο Real, επενδύοντας στην υπεραξία του ονόματός του, και την αξιοπιστία που συνοδεύει την πολυετή δημοσιογραφική διαδρομή του.
Ξεκίνησε από τη Real News, η οποία κατάφερε να αντέξει στον ανταγωνισμό της κυριακάτικης έκδοσης, και να έχει εδραιωθεί σήμερα στη συνείδηση των αναγνωστών, συνέχισε με το ραδιόφωνο του Real Fm, που έφτασε να προσπεράσει τον εμβληματικό ΣΚΑΪ στην κορυφή, και επέκτεινε το αποτύπωμά του και στον αμιγώς οικονομικό χώρο, με την έκδοση της εφημερίδας Αγορά, κάθε Σάββατο.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ωστόσο, γνωρίζει καλά ότι η ημερήσια έκδοση είναι εκείνη που οδηγεί ένα επίπεδο παραπάνω την παρέμβαση μιας δημοσιογραφικής αφήγησης, και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα, δρομολογεί πλέον μεθοδικά τη συγκεκριμένη επιλογή.ysterografa
48 SHARES