Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ανοιγμα της Creta Farm στην αγορά της Βουλγαρίας



Μετά τη Ρουμανία η ελληνική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms εισέρχεται και στην αγορά της Βουλγαρίας με το μοντέλο συμφωνίας Licensing & Supply για τα προϊόντα της σειράς ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

Από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η Βουλγαρία, με σημαντικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, με τη σχετική αγορά να ανέρχεται στα 600 εκ. ευρώ περίπου, αντιστοίχου μεγέθους με αυτήν της Ελλάδας και με θετικές προοπτικές εξελίξεις, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Creta Farms στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η συνεργάτης Βουλγάρικη εταιρεία εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς του μοντέρνου λιανεμπορίου, ενώ διαθέτει ιδιαίτερη ισχύ και στην αυθόρμητη αγορά (Impulse market) με 2.000 πελάτες. Αμφότερες οι πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων.

πηγή:.tovima.g