Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GALAXY HILTON

 
 
 
 
 
 
Tο εστιατόριο Galaxy, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, συνεχίζει την λειτουργία του και το χειμώνα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Galaxy Bar, η χειμωνιάτικη εκδοχή του εστιατορίου σας επιφυλάσσει μια υπέροχη γευστική εμπειρία.
Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου δημιούργησε ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε τη σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρι, σταφίδες, γιαούρτι και ρόδι, την αθηναϊκή σαλάτα με πελαγίσιο λαυράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi καθώς και την αποδομημένη ελληνική χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων. Τα πολυαγαπημένα πιάτα στη σχάρα παραμένουν στο χειμερινό μενού του Galaxy με κυρίαρχο το δημοφιλές Black Angus Rib Eye καθώς προστέθηκε η καινούρια άφιξη του Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα, κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι.



Πηγή: Galaxy Restaurant: η γευστική εμπειρία συνεχίζεται το χειμώνα! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/302472/galaxy-restaurant-i-geystiki-empeiria-synehizetai-heimona#ixzz4QuBSTeDI